Proljetna ponuda
Volkswagen servisa

Pogledajte ponudu originalne dodatne opreme i lifestyle proizvoda po povoljnim cijenama. Odaberite svoje nove ljetne gume iz ponude renomiranih proizvođača Continental i Pirelli.

Krovni držač za bicikl

Siguran način za prijevoz bicikla. Držači su izrađeni od kvalitetnih materijala i testirani u Volkswagen City Crash Plus Test ispitivanju. Maksimalna nosivost: 17 kg.
124,85 € / 940,68 kn

Osnovni krovni nosači

Izrađeni od aerodinamičkih aluminijskih profila koji smanjuju utjecaj vjetra i jednostavno se montiraju.
Osnovni krovni nosači

Gumeni tepisi

(komplet 4 kom.)
Volkswagen originalni gumeni tepisi izrađeni su od kvalitetnih materijala, s dodatnim ojačanjem na prostoru za noge. Fiksirani na mjestu pomoću vezivnih točaka na podu vozila. Protuklizna podloga drži stražnje tepihe na mjestu.

1 klik do servisa

Sami odabirete termin posjete servisu koji Vam najviše odgovara, a možete se odlučiti i za zajednički pregled vozila sa servisnim savjetnikom i po potrebi rezervirati zamjensko vozilo.
Deflektori vjetra
Kamera za vožnju unatrag
Rolo za sunce

Aktivacija App Connect

za MIB2 Standard uređaje
App Connect sadrži inovativne tehnologije koje Vam omogućavaju da zaslon svog mobilnog uređaja “prenesete” na zaslon ugrađenog infotainment sustava u Vašem vozilu: CarPlay™ (Apple uređaji) i Android Auto™ (Android uređaji).
317,08 € / 2.389,04 kn

Ljetne gume renomiranih proizvođača

gume conti semperit barum pirelli

Volkswagen lifestyle

Pogledajte ponudu lifestyle proizvoda koji stilom i kvalitetom opravdano nose oznaku Volkswagen.

Dobrodošli u
Volkswagen servis

Pogledajte kompletnu proljetnu ponudu na stranicama Volkswagen servisa.

Sve navedene cijene su neobvezujuće preporučene cijene s uključenim PDV-om izražene u eurima i kunama. Konverzija cijene u kune izvršena je temeljem fiksnog tečaja 7,53450 kuna za 1 euro. Cijene ne uključuju ugradnju, osim ako nije posebno istaknuto.
© Porsche Croatia d.o.o. 2023.